Despre escapecentral.ro

Mai jos iti prezentam cateva informatii despre escapecentral.ro si continutul siteului.

Cine se ocupa de siteul escapecentral.ro? Care e scopul lui?

Suntem pasionati de jocurile escape room si am facut acest site pentru a oferi informatii despre camerele disponibile si pentru a ii ajuta pe altii ca noi.

De ce prezentati pe site numai camere din Bucuresti?

Am inceput cu camerele din Bucuresti, dar treptat le vom include si pe cele din alte orase ale Romaniei. Urmariti siteul pentru detalii!

De ce unele camere de pe escapecentral.ro au note, iar altele nu?

Explicatia este simpla: camerele vizitate de echipa escapecentral.ro primesc note; cele pe care inca nu le-am vizitat nu au note. Dupa ce vizitam o camera scriem si un review despre ea pe site – urmareste stirile de tipul “Review nou: camera xxx” pentru cele mai noi reviewuri. Odata cu reviewul publicam si nota acordata de noi camerei.

Am si eu o camera (sau mai multe!). O puteti prezenta pe site?

Sigur! Pe site prezentam toate camerele din Bucuresti care indeplinesc urmatoarele conditii: 1. camera este deschisa publicului, 2. operatorul camerei are un site web cu informatii suficiente pentru jucatori (doar un profil Facebook nu este suficient), 3. Exista un sistem de rezervari online. In cazul in care ne-a scapat camera ta, trimite-ne un mail si o vom adauga pe site.

De ce nu faceti un review si pentru camera X? Cum alegeti camerele la care faceti review?

Pentru a scrie un review pentru o camera trebuie sa o jucam mai intai! Vom publica reviewuri noi in mod constant, dar timpul nostru nu e nelimitat. Ordinea in care jucam camerele (si scriem reviewuri despre ele) o hotaram noi; ne poti trimite sugestii daca ti-a placut o camera foarte mult si nu are review pe site. Printre elementele de care tinem cont in stabilirea ordinii se numara calitatea siteului acestora si sugestiile primite prin email. Dar acestea nu sunt singurele – camerele trebuie sa ne atraga pentru a le vizita!

Care este politica legata de interviurile publicate pe site? 

Toate interviurile publicate pe site sunt acordate in exlcusivitate pentru escapecentral.ro. Vrem sa publicam interviuri cu cat mai multi operatori de camere din Bucuresti. Tinta noastra este sa publicam 2-3 interviuri pe luna (speram sa ne iasa!). De asemenea, intentionam sa publicam si alte tipuri de articole si materiale cool pe site. Urmareste-ne in continuare!

Care este politica legata de comentarii pe site? De ce nu imi vad comentariul?

Toate comentariile sunt moderate. Comentariile cele mai apreciate sunt cele in care scrii un scurt review propriu pentru una sau mai multe camere vizitate (atentie! fara detalii concrete despre puzzleuri). Vrem sa pastram numai comentariile care se refera la jocurile de escape room si la continutul siteului, aducand valoare adaugata pentru cititori. De asemenea, comentariile care reprezinta atacuri la persoana, folosesc un limbaj necivilizat sau injurios, sau prezinta detalii concrete despre puzzleurile disponibile in camere nu vor fi aprobate. Daca totusi nu ai incalcat vreuna din regulile de mai sus dar inca nu iti vezi comentariul pe site, nu te speria! Inseamna ca am fost ocupati si il vom aproba in curand.

Am propuneri si sugestii! Vreau sa adaugati X pe site, sa stergeti Y sau sa faceti lucrurile altfel! O veti face? Mie mi-a placut mai mult camera X si i-as fi dat o nota mai mare! Sau mai mica! 

E normal sa existe pareri diferite, nu te ingrijora! Daca am avea toti aceleasi pareri cum ar fi? Plictiseala maxima :) Noi am facut acest site pentru a prezenta informatii despre camere si parerile noastre despre cele pe care le-am vizitat. Daca ai sugestii si propuneri ni le poti trimite prin email. Le vom studia pe cele care ni se par interesante si pe care le putem aplica.

Mai am si alte intrebari, sugestii sau o propunere de colaborare. Cum va contactez?

Trimite-ne un email la contact[@]escapecentral.ro. Raspundem cu placere oricaror mesaje!