Challenge Rooms

Release Date: Developed By:

Challenge Rooms – Stiri

Stirii despre Challenge Rooms si operatorul acestora, The Codex:

Doua camere inchise

Am sters de pe site urmatoarele camere ca urmare a inchiderii acestora: – Sleepy Hollow de la The Codex (camera stearsa din oferta The Codex) – Electric Chair, singura camera ramasa de la Chambers (dar mai multe camere ale acestui operator vor fi disponibile in viitor in alta locatie, conform unui anunt Chambers).  

O camera stearsa

Am sters camera Prietenii Legendare – Ursus Escape Room de la The Codex pentru ca aceasta nu mai exista in oferta operatorului.

Review nou: Prohibition

Dupa ce ne-am simtit foarte bine la Murder at the Royal Mansion, am hotarat sa jucam si cea mai noua camera de la The Codex (una din cele trei firme care a lansat jocul de care aminteam mai devreme). Am ales camera Prohibition – Al Capone’s Speakeasy, cea mai noua camera The Codex oferind un joc cu cateva elemente noi pentru un escape roo...[Read More]

Doua camere noi de la The Codex

Si echipa The Codex vine cu noutati: doua camere noi – Prietenii Legendare (realizata impreuna cu Ursus, suna interesant!) si Prohibition – Al Capone’s Speakeasy. Click pe imaginile de mai jos pentru informatii suplimentare si rezervari:  

Patru camere inchise

Am sters de pe site patru camere ca urmare a inchiderii lor: – Cele trei camere de la Dilemador – Kama Sutra, Game of Thrones si Star Wars (site web nefunctional) – Camera The Curse de la The Codex, inlocuita cu Sleepy Hollow.

Camera noua pe site: Challenge Rooms

Am adaugat pe site jocul Challenge Rooms de la The Codex. Jocul consta in doua camere jucate “in oglinda” in doua camere identice. Pentru mai multe detali citeste pagina de prezentare pe escapecentral.ro.

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In