Bonnie and Clyde’s Hideout

Release Date: Developed By:
9.2

Bonnie and Clyde’s Hideout

Bonnie and Clyde’s Hideout
Camera spune povestea clasica a renumitilor talhari Bonnie Elizabeth Parker si Clyde Chestnut Barrow care au captat atentia presei americane intre anii 1931 si 1934. Aceasta camera este rejucabila - ai de ales intre 2 directii de joc diferite, fiecare de 60 minute sau le poti juca impreuna in 90 minute. Camera se poate juca numai in limba engleza. Am jucat camera si ne-a placut foarte mult. Vei gasi puzzleuri ingenioase si foarte variate, si o poveste foarte bine spusa prin decoruri, design, muzica si obiectele din camera. Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Interviu despre camera Bonnie & Clyde! Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Locked Up!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 sau 90 de minute (exista doua variante de joc)
  • Preturi: Versiunea de 60 de minute: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5-6 persoane; versiunea de 90 de minute: 85 lei/persoana pentru 2 persoane, 80 lei/persoana pentru 3 persoane, 70 lei/persoana pentru 4 persoane, 60 lei/persoana pentru 5-6 persoane; reducere 10 lei/persoana pentru elevi si studenti de luni pana vineri pentru grupuri de 4-6; tarif redus pentru posesori card Studland: 33 lei/persoana (joc de 60 de minute) si 50 lei/persoana (joc de 90 de minute) pentru grupuri de 3-6 jucatori.
  • Adresa: Strada Matei Voievod Nr. 124, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.lockedup.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0731 701 013, E-mail: rezervari@lockedup.ro
  • Alte camere operate de Lockedup: RoboMaxxCriminal Mind, Survivor Challenge, The Blacklist, Chernobyl Reactor 4.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In