I Spy

Release Date: Developed By:

I Spy

I Spy
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Nimeni nu banuieste nimic. Treci neobservat zi de zi. Vii la program ca oricare alt corporatist, iti faci treaba si nu iesi in evidenta cu nimic. De 2 ani te pregatesti zilnic pentru asta. A sosit momentul, prima misiune in care poti arata de ce esti in stare: in biroul directorului se afla o valiza foarte importanta pentru guvernul tau si trebuie recuperata astazi. Stai ascuns sub birou si astepti sa plece toti colegii. Inima iti bubuie in piept, Auzi cum se instaleaza treptat linistea mult asteptata. Astepti cu respiratia taiata sa plece si ultima persoana. Derulezi in minte planul de actiune, toti pasii. E timpul. Deja ai decuplat sistemul de alarma si te cateri in gura de ventilatie din tavan. Ajungi in biroul directorului. Ai 60 de minute pana cand seful securitatii va veni in control. Le stii rutina, asa ca trebuie sa te misti repede. 60 de minute sa iei valiza si apoi sa dispari nevazut. Nu poti irosi nici o secunda, soarta lumii e in mainile tale.". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:00-16:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 35 lei/persoana pentru 3-6 persoane; Luni-Vineri, 18:00-22:00 si Sambata-Duminica: 55 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane
  • Adresa: Strada Ion Luca Caragiale Nr. 29, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.60minutes.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0730 60 50 56, E-mail: office@60minutes.ro
  • Alte camere operate de 60 MinutesPrison Break (2), Black Magic, Lord of the Rings.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In