Upside Down (2)

Release Date: Developed By:

Upside Down (2)

Upside Down (2)
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Te-ai trezit intr-o camera. Singurele secvente pe care ti le amintesti: o seara obisnuita de vineri …. un club aglomerat …. tu si prietenii tai petreceti de zor asa cum faceti de obicei .…randurile de shot-uri nu se mai opresc …. comandati un nou rand iar barmanul scoate de sub tejghea o sticla veche si ciudata pe care scrie Upside Down….

Esti inca mahmur. Te uiti spre prietenii tai si observi ca ceva nu este in regula – totul este invers. Incerci sa te ridici dar nu te poti desprinde de tavan. Sa fie oare de vina bautura? Sa fie doar un vis? Oare veti reusi sa invingeti gravitatia si sa reveniti cu picioarele pe pamant? Ramane sa aflati singuri …". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca. Am denumit aceasta camera "Upside Down (2)" pentru ca mai exista o camera cu acelasi nume.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: 2-6, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: 45 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4 persoane, 35 lei/persoana pentru 5-6 persoane; preturi pentru studenti: 90 lei/camera pentru 2-4 persoane, 135 lei/camera pentru 5-6 persoane
  • Adresa: Strada Intre Garle Nr. 7, Bucuresti (harta)
  • Site web: https://www.complete-escape-room.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0757 347 441, E-mail: info@complete.ro
  • Alte camere operate de Complete Escape: The Maze.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In