Electric Chair – Review

By admin on March 2, 2016

Am ajuns, intr-un final, si la Electric Chair de la Chambers, o camera care era pe lista noastra mai demult dar la care nu reusisem sa ajungem din diverse motive. Pe cei de la Chambers ii stim de mult timp, mai vechea lor camera Davewriter’s Chamber fiind una din primele jucate de noi (aceasta camera nu mai exista acum).

Electric Chair este o camera bine realizata, cu puzzleuri diverse si cateva surprize marca Chambers. Citeste mai jos reviewul nostru.

 

poster-electric1

 

 

Poveste

In acest joc faci parte dintr-o echipa de hackeri care a fost condamnata la executia cu scaunul electric. Viitorul imedia suna sumbru – fiecare membru al echipei va fi executat, pe rand, daca echipa nu reuseste sa evadeze. O poveste palpitanta!

 

Atmosfera si design

Decorurile sunt inspirate din tema camerei si redau atmosfera unei inchisori. Exista decoruri, mobilier si obiecte pe care te-ai astepta sa le gasesti intr-o celula de inchisoare, insa atmosfera nu este foarte intensa, iar inchisoarea pare destul de moderna. Coloana sonora este relativ discreta, dar contribuie la atmosfera.

Punctul de atractie, insa, este chiar scaunul electric. Cei de la Chambers au prins o idee pe care o aplica foarte bine in cele doua camere ale lor: daca in Bomb Room exista o bomba care arata foarte cool, in Electric Chair chiar exista un scaun electric, care arata foarte tare la randul lui (unul din jucatori va incepe jocul legat de scaunul electric, in asteptarea executiei).

Nu intram in detalii, dar tot ce tine de acest scaun electric este foarte tare – de la mecanismul de actionare a curentului electric pana la efectul pornirii acestuia. Trust us, merita vazut.

 

Joc si puzzleuri

Nivelul de dificultate al camerei este mediu spre ridicat. Sunt multe lucruri de facut in Electric Chair, astfel incat timpul de joc este de 70 de minute, in loc de clasicele 60.

Veti incepe incercand sa il eliberati pe colegul (sau colega) aflat pe scaunul electric, iar apoi planuind evadarea din celula. Puzzleurile sunt variate, iar in camera sunt multe de facut. Nu veti avea deloc timp sa va plictisiti.

Electric Chair este o camera fun, care va pune mintea la contributie. Vei gasi atat puzzleuri ingenioase bazate pe tehnologie, asa cum e de asteptat, dar si puzzleuri low-tech; unul din acestea din urma ne-a atras atentia in mod special, fiind ceva nou.

Simtul de observatie este foarte important si el, iar noi cu toata experienta de joc si tot n-am fost pe faza in unele situatii.

Povestea evolueaza in Electric Chair, asa ca nu va relaxati. Suspansul creste pe masura ce lucrurile avanseaza. Tu si echipa ta veti avea multe lucruri de facut; nu totul este atat de simplu precum pare, chiar si cu cele 10 minute de joc in plus.

 

Logistica pentru jucatori 

Chambers este localizata central in zona rondului Kogalniceanu in Bucuresti (Calea Plevnei 5-7, Parter, interfon 83, acces din Piata Kogalniceanu). Siteul web este bine realizat si are toate informatiile necesare pentru jucatori.

 

Alte informatii si observatii

Electric Chair nu este recomandata copiilor sub 16 ani.Pentru rezervari si informatii suplimentare despre camera, viziteaza pagina noastra de prezentare pentru camera sau siteul oficial Chambers. Echipa mai opereaza si camera Bomb Room, la care ne-am distat de minune – click aici pentru pagina de prezentare pe Escape Central sau aici pentru reviewul nostru.

 

Concluzii

Electric Chair este inca o camera reusita marca Chambers. Va veti distra in aceasta camera, dar veti exersa si neuronii. Iar scaunul electric merita vazut si experimentat macar o data in viata! :)

 

Good

  • Scaunul electric face toti banii! Experimenteaza-l macar o data in viata
  • Puzzleuri diverse, atat tehnologizate cat si low-tech, unele foarte ingenioase
  • Povestea evolueaza, nu va relaxati. Cele 70 de minute nu vor fi suficiente daca nu sunteti atenti

Bad

  • Atmosfera nu este neaparat foarte intensa (dar asta pana la momentul in care este actionat scaunul electric!)
8.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In