VIP Room

Release Date: Developed By:

VIP Room

VIP Room
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Dupa o lunga asteptare, artistul tau preferat concerteaza pentru prima data in Bucuresti si, bineinteles, nu vei putea lipsi de la acest eveniment. La achizitionarea biletului, afli ca te numeri printre norocosii care vor primi si o legitimatie VIP, ce iti ofera posibilitatea de a-ti intalni idolul in culisele concertului, inainte ca acesta sa urce pe scena.

Se apropie debutul concertului, petrecerea din VIP Room este pe sfarsit, de aceea, fiecare se indreapta spre a-si ocupa locurile. Ai da orice pentru ca petrecerea sa nu se termine niciodata, de aceea, ramai printre ultimii care ies din camera. Te indrepti spre iesire, dar constati ca ai ramas cumva blocat acolo. Nu-ti ramane decat sa te folosesti de tot ceea ce este in camera, pentru a gasi o cale de a evada si ajunge la concert. ". Aceasta este fosta camera Backstage.
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password