Not so Famous Detectives

Release Date: Developed By:

Not so Famous Detectives

Not so Famous Detectives
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Probabil singurul joc din lume intr-o galerie reala de arta romaneasca! O noua galerie de arta, reala, autentica, cu artisti romani se deschide in Bucuresti.

Quest Mission i-a chemat pe celebrii detectivi si specialisti Sherlock, Jane, Lightman, Clouseau & Langdon sa evalueaze securitatea galeriei de arta. In afara de picturi si sculpturi romanesti este expusa – pentru prima data – o piesa unica – „O LUME”, creata din celebrul diamant „Koh I Noor” expus in mainile unui maiestos Buddha din aur, ca un simbol pentru o singura lume – material si spiritual impreuna. Din pacate pentru celebrii detectivi, cineva le-a intins o capcana si le este inscenat furtul diamantului. Implicit sunt dusi in arest si anchetati. Voi – The Not So Famous Detectives – aveti o misiune simpla: ajutati-ne sa gasim diamantul si sa ii salvam pe Sherlock, Jane, Lightman, Clouseau & Langdon.".
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 50 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane.
  • Adresa: Strada Piata Amzei Nr. 1, Etaj 2, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://questmission.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0742 023 025, E-mail: epic@questmission.ro
  • Alte camere operate de Quest Mission: MI: Agent Dublu, Secretul lui Da Vinci, CSI Bucuresti, Train Enigma.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In