Alice

Release Date: Developed By:

Alice

Alice
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Alice o tanara de 19 ani este promisa unui nobil englez. La petrecerea ei de logodna fuge de multime pentru a se gandi daca continua cu casatoria. Se trezeste in gradina dar cade intr-o gaura dupa ce urmareste un iepure. Ajunge intr-un loc ciudat si ireal numit „Wonderland”, regasindu-se intr-o lume care seamana cu cosmarurile din copilarie pline de animale,regine malitioase si regi. Alice realizeaza ca se afla acolo cu un motiv, acela de a infrange raul si de a reda tronul reginei de drept…O poti ajuta pe Alice sa evadeze?".
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni – Vineri, 10:00-16:30: 40 lei/persoana; Luni – Vineri, 16:30 – 22:00: 50 lei/persoana; Sambata – Duminica: 50 lei/persoana; Studenti si elevi: 10 lei reducere; Promotii: 35 lei/persoana pentru grupuri de 5 persoane, Luni – Joi si 30 lei/persoana pentru grupuri de 6 persoane, Luni – Joi
  • Adresa: Strada Constantin Daniel nr. 21, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://theescaperoom.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0770 679 887, E-mail: info@theescaperoom.ro
  • Alte camere operate de The Escape RoomMaze, Asylum, Houdini.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In