Alice

Release Date: Developed By:

Alice

Alice
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Alice o tanara de 19 ani este promisa unui nobil englez. La petrecerea ei de logodna fuge de multime pentru a se gandi daca continua cu casatoria. Se trezeste in gradina dar cade intr-o gaura dupa ce urmareste un iepure. Ajunge intr-un loc ciudat si ireal numit „Wonderland”, regasindu-se intr-o lume care seamana cu cosmarurile din copilarie pline de animale,regine malitioase si regi. Alice realizeaza ca se afla acolo cu un motiv, acela de a infrange raul si de a reda tronul reginei de drept…O poti ajuta pe Alice sa evadeze?".
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni – Vineri, 10:30 – 15:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4 persoane, 35 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni – Vineri, 16:30 – 21:00 si Sambata – Duminica: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% reducere pentru elevi si studenti, luni – vineri, grupuri de minim 3 persoane.
  • Adresa: Strada Constantin Daniel nr. 21, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://theescaperoom.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0770 679 887, E-mail: info@theescaperoom.ro
  • Alte camere operate de The Escape Room: Asylum, Houdini, Gold Mine.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

O camera stearsa

Am sters de pe site camera Maze de la The Escape Room. Aceasta a fost inchisa pentru pregatirea desc...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In