Possessed

Release Date: Developed By:

Possessed

Possessed
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Un titlu de articol pe internet ți-a atras atenția: „O crimă neelucidată este urmată de dispariții inexplicabile”. Acesta descrie cum, după ce o fetiță a fost găsită fără suflare în curtea școlii generale din cartierul tău, ucisă în cel mai sadic mod cu putință, o colegă a acesteia a dispărut fără urmă. La ceva timp după aceste evenimente, nici tatăl fetiței dispărute, cunoscut om de știință și inventator, nu mai este de găsit, iar casa în care aceștia locuiau, pe Intrarea Ștefan Furtună, la nr. 8, este acum părăsită.

Îți provoci grupul de prieteni, cu care împarți pasiunea pentru mister, să le investigați casa, fără să știi că ceea ce va urma vă va marca pentru tot restul vieții...Sunteți pregătiți?".
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 3-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 50 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane, 35 lei/persoana pentru 6 persoane
  • Adresa: Intrarea Stefan Furtuna nr. 8, Sector 1, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://landofmystery.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0737 221 026, 0732 409 116, E-mail: escape@landofmystery.ro
  • Alte camere operate de Land of Mystery: Cosa Nostra Bar.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In