The Secret of Blood

Release Date: Developed By:

The Secret of Blood

The Secret of Blood
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Intr-o perioada in care tortura si violenta erau practici adanc inradacinate in constiinta oamenilor, iar creaturile demonice si superstitiile erau parte a vietii de zi cu zi, procesul unei femei de rang nobil avea sa oripileze intreaga Europa si sa dea nastere celor mai negre inchipuiri ale mintii umane.

Ne aflam in Ungaria, anul 1615, in timpul dinastiei regelui Matia al doilea, fiul cel mic a lui Iancu de Hunedoara. Imediat ce se va deschide usa veti pasi in palatul Cachtice, acolo unde frumoasa contesa Elizabeth Bathory si-a trait viata plina de intrigi. Obsedata de propria imagine, contesa simtea cum imbatranirea sa era inevitabila devenind din ce in ce mai invidioasa pe frumusetea tinerelor care serveau la curte si se aflau astfel in preajma sa in fiecare clipa. Ea a fost suspecta de cruzimi inimaginabile, de ritualuri satanice si vrajitorie, fiind acuzata de uciderea a peste 600 de femei virgine. Cruzimea, fascinatia pentru sange, frumusetea de portelan si obsesia pentru tinerete vesnica fac din Bathory o legenda. Tu si coechipierii tai, faceti parte din oamenii de baza ai regelui si sunteti trimisi urgent sa strangeti marturii si sa aflati adevarul care sta in spatele usilor Castelului Cachtice.

Dar cat de mult adevar se afla in spatele acestei povesti? Aveti la dispozitie 60 de minute, timp in care veti gasi indicii, veti rezolva puzzle-uri si ghicitori. Toate puse cap la cap va vor ajuta sa descifrati misterul din cetatea atrocitatilor."
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Vineri: 45 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 35 lei/persoana pentru 4-6 persoane, 25 lei/persoana pentru elevi/studenti; Sambata-Duminica: 50 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4-6 persoane, 30 lei/persoana pentru elevi/studenti
  • Adresa: Strada Dr. Nicolae D. Staicovici Nr. 7, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.thecage.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0756 121 293, E-mail: n/a
  • Alte camere operate de The Cage: Hannibal’s Playground.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In