Padurea Fermecata

Release Date: Developed By:
8.2

Padurea Fermecata

Padurea Fermecata
După ce a evadat din închisoare, nu a trecut mult timp și Mr. Somebody a intrat iar în bucluc! Ajuns în vremurile pe când copacii, numiți Ents, puteau să umble liberi, a reușit să o înfurie pe Vrăjitoarea cea rea care a tăiat copacii și a adus iarna veșnică! Vrăjitoarea s-a dovedit a fi prea puternică pentru Mr. Somebody, dar unde’s mulți puterea crește și cu ajutorul vostru copacii își vor recupera Pădurea. Am jucat aceasta camera si ne-a placut. O mentiune speciala pentru decorurile foarte, foarte frumoase si pentru unele puzzleuri neconventionale. Citeste mai multe in reviewul nostru si apoi fa o rezervare!
Release Date:Genre:Developed By:
Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-4 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Joi, 10:00-16:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 35 lei/persoana pentru 3-4 persoane; Luni-Joi 16:00-23:00 si Vineri-Duminica: 55 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-4 persoane.
  • Adresa: Strada Temisana Nr. 40, Apt. 1, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://escaperoomadventure.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0752 544 681, E-mail: escaperoomadventure@gmail.com
  • Alte camere operate de Escape Room AdventureCelula lui Mr. Somebody

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In