Cosa Nostra Bar

Release Date: Developed By:

Cosa Nostra Bar

Cosa Nostra Bar
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Cosa Nostra Bar este povestea Mafiei italiene din America, văzută prin ochii voștri – un grup de turiști români plecați să viziteze SUA. După ce aterizați pe aeroportul JFK din New York, unul dintre voi ia de la bagaje, din greșeală, o servietă asemănătoare cu a sa, dar care în realitate aparține altcuiva. Până să vă dați seama de eroare, sunteți răpiți la ieșirea din aeroport într-o limuzină neagră cu geamuri fumurii, de un grup de bărbați bine îmbrăcați, care vorbeau engleza cu accent italian.

Rămași singuri în vechiul bar, vă dați seama că acesta este dedicat renumiților capi de familii mafiote din trecut. Trebuie însă să găsiți cât mai repede o modalitate de a ieși din cameră, până se întorc mafioții..."

Si o chestie TARE: Cei ce reusesc sa evadeze din camera Cosa Nostra Bar in 60 de minute fara sa se foloseasca de niciun indiciu, vor primi aceasta experienta din partea casei!
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-7 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 55/lei persoana pentru 2 persoane, 50lei/persoana pentru 3
    persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane, 35 lei/persoana pentru 6-7 persoane
  • Adresa: Intrarea Stefan Furtuna nr. 8, Sector 1, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://landofmystery.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0737 221 026, 0732 409 116, E-mail: escape@landofmystery.ro
  • Alte camere operate de Land of MysteryPossessed.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In