Alien

Release Date: Developed By:

Alien

Alien
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Convinsi ca mai exista si alte forme de inteligenta in acest univers, omul a incercat intotdeauna sa caute si sa intre in contact cu extraterestrii. Astfel, de-a lungul timpului, mai multe expeditii au plecat sa exploreze planete indepartate, in speranta de a gasi urme ale altor civilazatii. Insa, aproape de fiecare data s-au intors fara prea mari succese.

Acum a venit momentul in care tu te vei imbarca la bordul navei noastre, impreuna cu prietenii tai, pentru a explora lumi ce nu ne sunt cunoscute inca. Dupa o calatorie lunga, in care ati trecut prin multe peripetii, veti ajunge pe o planeta indepartata, unde veti gasi urmele a ceea ce se pare ca este o forma de inteligenta extraterestra. Desi expeditia voastra este una pasnica, se pare ca ocupantii acelei planete nu sunt de aceeasi parere, asa ca vor incerca sa va captureze, pentru a va studia mai atent si a descoperi care sunt intentiile voastre reale.

Cum nava cu care ati venit s-a defectat, aveti la dispozitie o ora pentru a aduna toate dovezile care arata ca acea planeta este locuita de extraterestrii, sa va reparati nava si sa plecati, inainte de a fi capturati. Pentru asta, va trebui sa va folositi de imaginatie, creativitate, sa va puneti intreaga atentie la contributie si sa lucrati in echipa pentru a rezolva toate puzzlelurile si jocurile pe care le-am pregatit."
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 50 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane
  • Varianta pentru copii: Camera este disponibila si in varianta pentru copii.
  • Adresa: Strada Grigore Cobalcescu nr. 36, Parter, Bucuresti, langa statia de tramvai “Ostasilor” (harta)
  • Site web: http://puzzlerooms.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0755 789 953, E-mail: n/a
  • Alte camere operate de Puzzle Rooms: Secretul lui Leonardo da Vinci, Cosmar in Miez de Noapte, Razbunarea Mumiei

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Sase camere inchise

Sezonul de toamna vine cu camere noi! Unii din operatori au inchis camere mai vechi pentru a face lo...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In