RoboMaxx – Review

By admin on February 24, 2018

Dupa ce am aflat de deschiderea camerei RoboMaxx, ne-am grabit sa mergem sa o jucam. Am gasit o experienta distractiva si nu foarte complicata, cu multe gadgeturi asa cum ne-au obisnuit cei de la Locked Up (camera este operata de LaserMaxx). Citeste reviewul nostru mai jos.

RoboMaxx900x800

 

 

Poveste

RoboMaxx este o camera cu roboti! Dupa ce oastea robotronilor a fost rapusa, misiunea voastra este sa ajungeti la la RoboMaxx, sa recuperati energonul si sa i-l conectati la circuite. Numai asa RoboMaxx poate fi readus la viata si poate salva Pamantul de atacul nimicitor al robovirilor. Suna bine, cui nu ii plac robotii?

 

Atmosfera si design

Cei de la Locked Up se pricep foarte bine sa redea atmosfera unei camere cu tema legata de tehnologie, iar RoboMaxx nu face exceptie. Camera nu este foarte mare, dar spatiul este bine folosit. Vei gasi in camera tot felul de dispozitive si aparate misterioase, al caror scop si functionare raman de descoprit, dar care iti capteaza de la inceput interesul.

Totul contribuie la o atmosfera science-fiction, care te capteaza. Coloana sonora baza pe muzica electronica este foarte buna si ne place cum a fost folosita si lumina in aceasta camera. In fine, un element central al camerei are legatura cu povestea si il veti descoperi pe parcurs, foarte bine realizat. Nu va spunem mai multe!

E foarte tare sa ai scopul jocului chiar sub ochii tai de la inceput si ca tot efortul are un scop clar.

 

Joc si puzzleuri

In mod evident, puzzleurile se bazeaza pe tehnica si tehnologie. Va trebui sa folosesti diversele deviceuri din camera si sa le descoperi modul de functionare. Pe langa puzzleurile tehnologice, Locked Up include in fiecare camera si puzzleuri de indemanare foarte amuzante, care solicita spiritul de echipa.

Puzzleurile sunt diverse, ingenioase si foarte distractive. Ne place cand operatorii isi folosesc imaginatia si vin cu elemente noi, nu doar cu formule mai vechi pe care le intalnesti in multe locuri.

Impreuna cu atmosfera bine realizata, toate acestea duc la un joc foarte antrenant si distractiv, care nu trebuie ratat. Nivelul de dificultate nu este foarte mare, asa ca RoboMaxx se recomanda fara probleme si jucatorilor mai tineri sau celor cu mai putina experienta.

 

Logistica pentru jucatori si alte informatii

Atentie, camera RoboMaxx nu se afla la sediul Locked Up, ci in Mall Afi Cotroceni, in incinta LaserMaxx la etajul 2 al parcarii. Ne place ca Locked Up este o echipa foarte activa, care lanseaza permanent camere si concepte noi. Locked Up mai opereaza inca cinci camere: Chernobyl Reactor 4, Criminal Mind, Grey’s Red Room, Bonnie & Clyde’s Hideout, Survivor Challenge si Blacklist. Toate sunt bune, dar Chernobyl Reactor 4 este de ne-ratat si una din camerele noastre preferate din Bucuresti.

 

Concluzii

Vreti o camera fun, cu gadgeturi, muzica electronica si multa distractie? RoboMaxx este o alegere foarte buna!

Good

  • Atmosfera foarte bine realizata
  • Muzica cool
  • Gadgeturi si deviceuri
  • Puzzleuri bazate pe indemanare
9.3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In