Not Another Vampire Story – Review

By admin on February 23, 2019

Poate v-ati intrebat de ce nu am mai publicat prea multe camere noi sau reviewuri pe Escape Central in ultimele luni. Explicatia este simpla: nu prea au mai aparut camere noi, din pacate. Iata, insa, ca lucrurile s-au schimbat in bine. Va povestim mai jos de cea mai recenta camera pe care am jucat-o si care ne-a placut foarte mult. Daca asteptati cu nerabdare o camera buna noua, atunci asteptarea a luat sfarsit. Cititi mai jos reviewul nostru pentru Not Another Vampire Story de la The Codex si apoi mergeti sa o jucati!

not-another-vampire-story-escape-room

Poveste

OK, este o poveste despre vampiri. Dar jocul acesta nu este horror. De fapt, simpaticul vampir Vlad Intuneceanu are nevoie de ajutorul tau pentru a gasi un obiect de pret in castelul parintilor sai. O poveste simpla, fara complicatii. Dar, ca de obicei, mai interesanta decat povestea este punerea ei in scena. Sa vedem…

Atmosfera si desgin

Camera exceleaza la capitolul design. Mai intai, simtim nevoia sa repetam: camera nu este horror. Deci nu veti gasi aici trucuri ieftine care sa sperie.

In schimb, se vede ca s-a lucrat cu atentie la design, rezultatul fiind o atmosfera autentica de castel antic, redata in primul rand prin mobilier, decoruri, obiectele din camera. Sunt foarte multe antichitati prin camera, dar si decoruri functionale pe care le veti folosi din plin (nu spunem mai multe!).

Ne-a placut si coloana sonora la acest joc, care te tine in priza si da un caracter dinamic intregii experiente. In fine, foarte bine utilizata si lumina, diversele surse de lumina contribuind la atmosfera generala.

Joc si puzzleuri

Puzzleurile sunt exact cum trebuie sa fie pentru tema camerei. Adica in primul rand variate, punandu-va la incercare atat atentia, cat si gandirea sau indemanarea. Apoi, multe din puzzleuri sunt foarte amuzante si va veti distra la maxim rezolvandu-le. Credeti-ne, Not Another Vampire Story e una din cele mai distractive camere de pe piata la acest moment. Nu spunem mai multe, dar vor fi cateva ocazii in care veti aprecia din plin umorul si ingeniozitatea realizatorilor.

Sunt si destul de multe puzzleuri noi, pe care nu le-am mai intalnit pana acum. Camera se bazeaza si pe tehnologie, dar ca sa faca lucrurile sa se intample si sa tina povestea in miscare, nu doar sa prezinte gadgeturi de dragul tehnologiei.

Bineinteles ca povestea evolueaza, dupa cum se poarta la camerele bine realizate. Nu veti ramane blocati intr-un singur scenariu, iar surprizele nu vor intarzia sa apara.

Logistica pentru jucatori si alte informatii

Camerele The Codex se gasesc la sediul firmei din Strada Traian Nr. 109, Sector 2, Bucuresti. Mergeti pe www.thecodex.ro pentru rezevari si detalii. Not Another Vampire Story este cea mai tare camera a celor de la The Codex. Dar va mai recomandam si camera Prohibition, care se remarca printr-o inovatie: singura camera din Bucuresti cu live performance. Cititi reviewul nostru si veti afla mai multe.

Concluzii

Dupa o indelungata asteptare fara multe camere noi in Bucuresti, astazi va putem recomanda cu caldura Not Another Vampire Story. In plus, aceasta este una din cele mai distractive camere din Bucuresti, dar exceleaza si la capitolele design, atmosfera si puzzleuri. Pentru noi a fost combinatia perfecta.

Good

  • Una din cele mai distractive camere jucate de noi vreodata
  • Design si atmosfera excelent realizate
  • O nota buna pentru modul de folosire a luminii in joc, dar si pentru coloana sonora
  • Puzzleuri variate, inovative si foarte amuzante

Bad

  • Nu am gasit niciunul. Am vrea sa vedem mai multe camere asa de bine realizate
9.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In