Mayan Civilization

Release Date: Developed By:

Mayan Civilization

Mayan Civilization
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Anul 506 e.n. Orașul Teotihuacan este în plină dezvoltare, iar populația lui creşte considerabil. Zeii atotputernici sunt buni cu mayașii, însă toate acestea cer tot mai multe sacrificii. Tu și prietenii tăi tocmai ați fost atacați și capturați de un trib mayaș și vă așteptați judecata.

Într-o perioadă în care sacrificiile umane reprezintă ofranda supremă către zei, în care preoții dețin puterea absolută și sunt îngropați împreună cu averile, iar prizonierii de război au șanse mici de supravieţuire, lucrurile nu arată foarte bine pentru voi... Găsiți drumul către libertate și scăpați de sacrificiu cu orice preţ, însă aveți mare grijă la obstacolele întâmpinate. Orice ați face, nu deranjați spriritele adormite!"
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 70 minute
  • Preturi: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 70 lei/persoana pentru 3-4 persoane, 60 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% discount de luni pana si joi si 10% discount sambata si duminica pentru elevi si studenti
  • Adresa: Unirea Shopping Center, subsol, Bucuresti
  • Site web: www.projectxescape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0758 973 492, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Project X Escape: Jungle

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In