Jungle

Release Date: Developed By:

Jungle

Jungle
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "S.O.S.!!! S.O.S.!!! Pierdem altitudine! Aeronava este instabilă! Voi încerca o aterizare de urgenţă! Coordonatele actuale: latitudine 4... sunt ultimele cuvinte ale căpitanului Edward Ross, înainte ca avionul să dispară de pe radar. După ce călătoria spre Yaounde, capitala Camerunului, se sfârşeşte abrupt, tu şi prietenii tăi vă treziți în mijlocul junglei africane, acolo unde avionul cu care zburaţi a reuşit, cu greu, o aterizare forţată.

După ce vă reveniţi din şocul evenimentului, este timpul să vă mişcați rapid pentru a găsi o cale de scăpare. Jungla nu este un loc prietenos, iar pericolele sunt la tot pasul. Încercaţi să înţelegeți secretele junglei şi să vă lăsați călăuziți de animalele pe care le întâlniți, căci ele sunt singurele care vă pot arăta calea spre ieşire. Bine aţi venit în Junglă! "
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 70 lei/persoana pentru 3-4 persoane, 60 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% discount de luni pana si joi si 10% discount sambata si duminica pentru elevi si studenti
  • Adresa: Unirea Shopping Center, subsol, Bucuresti
  • Site web: www.projectxescape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0758 973 492, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Project X Escape: Mayan Civilization

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password