Anonymous

Release Date: Developed By:

Anonymous

Anonymous
Povestea camerei Anonymous operata de Cryptex este, desigur, este cea a unui hacker. Particularitatea jocului este ca acesta include doua camere identice, in care doua echipe pot concura pentru a afla care din ele evadeaza prima. Suna interesant. De pe siteul oficial: "R. Cypher este membru al gruparii Anonymus, organizatia secreta care lupta pentru protejarea libertatii cetatenilor Fiindca Cypher este monitorizat de politie, trebuie sa il ajuti sa recupereze o secventa de cod, cea care va lipseste tie si prietenilor tai pentru a evada din misterioasa camera. Mintea, ingeniozitatea si reactiile in situatii critice sunt singurele elemente salvatoare de care va puteti ajuta.". Nu avem inca un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o deocamdata.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:00-17:30: 40 lei/persoana pentru 2 persoane, 35 lei/persoana pentru 3-5 persoane; Luni-Vineri, 17:30-22:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-5 persoane; Sambata-Duminica: 55 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-5 persoane
  • Adresa: Strada Occidentului Nr. 33 (harta)
  • Site web: http://www.cryptex.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0787 889 665, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Cryptex: Casa Conspirativa, Catacombele Templierilor, Arhivele Vaticanului.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In