Casa Conspirativa

Release Date: Developed By:

Casa Conspirativa

Casa Conspirativa
O alta camera operata de Cryptex. In acest caz este vorba de o poveste mai clasica, confom siteului oficial: "Esti inchis in locul unde J. Lockwood, profesor in arta numerelor si a simbolurilor, a disparut in mod surprinzator. In Casa Conspirativa trebuie sa gasesti toate indiciile care te duc la elucidarea povestii misterioase din spatele disparitiei pline de enigme. Fii un adevarat detectiv si folosesteti toate simturile, spre un singur scop: evadarea din Casa Conspirativa!". Nu avem inca un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o deocamdata.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:00-17:30: 40 lei/persoana pentru 2 persoane, 35 lei/persoana pentru 3-5 persoane; Luni-Vineri, 17:30-22:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-5 persoane; Sambata-Duminica: 55 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-5 persoane
  • Adresa: Strada Occidentului Nr. 33 (harta)
  • Site web: http://www.cryptex.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0787 889 665, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Cryptex: Anonymous, Catacombele Templierilor, Arhivele Vaticanului.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In