Grey’s Red Room

6.7

Grey’s Red Room

Grey’s Red Room
Camera Grey's Red Room operata de Locked Up si are ca inspiratie cartea/filmul 50 Shades of Grey: "Timida și frumoasa Ana nu a mai venit la serviciu de două zile fără să anunțe, ceea ce nu îi stă deloc în obicei. Contrariați, tu și un coleg mergeți acasă la ea, să vedeți ce se întâmplă[...]Grăbește-te! Adună-ți prietenii și rezolvați misterul! Chiar acum, Grey participă la un congres. Aveți 60 de minute să intrați în camera lui de hotel și să vedeți ce-i cu Ana.". Nivelul de dificultate este redus, iar camera este distractiva si amuzanta. Citeste reviewul nostru pentru detalii. Nota: camera a fost modificata si imbunatatita, acum fiind disponibila pentru joc versiunea II.
Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Locked Up! Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5-6 persoane; reducere 10 lei/persoana pentru elevi si studenti de luni pana vineri pentru grupuri de 4-6; tarif redus pentru posesori card Studland: 33 lei/persoana pentru grupuri de 3-6 jucatori.
  • Adresa: Strada Matei Voievod Nr. 124, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.lockedup.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0731 701 013, E-mail: rezervari@lockedup.ro
  • Alte camere operate de Lockedup: RoboMaxxBonnie and Clyde’s Hideout, Criminal Mind, Survivor Challenge, The Blacklist, Chernobyl Reactor 4.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In