CSI Bucuresti

Release Date: Developed By:
7

CSI Bucuresti – Stiri

Stiri despre camera CSI Bucharest si operatorul acesteia, Quest Mission:

Review nou: Chernobyl Reactor 4

Am jucat cea mai noua camera de la Locked Up, o echipa de la care aveam asteptari mari. Camera Chernobyl Reactor 4 a fost la inaltime. Ne-au placut foarte mult tema, modul de realizare a atmosferei, decorurile si deviceurile din camera, si puzzleurile care ne-au tinut in prza de la inceput pana la sfarsit. Click pe poza de mai jos pentru ...[Read More]

Camera noua pe site: Chernobyl Reactor 4

Avem si o noua camera publicata azi. Este vorba de cea mai recenta creatie de la una din echipele cele mai bune din Bucuresti – Locked Up. Camera se numeste Chernobyl Reactor 4 si pare foarte cool. O vom vizita in curand. Pana atunci gasesti informatii pe pagina de prezentare a camerei de pe Escape Central:

Camera noua pe site – Train Enigma

A doua camera publicata azi pe Escape Central este Train Enigma – o idee foarte interesanta de joc, care se desfasoara intr-o calatorie reala de tren. Suna bine! Click pe imaginea de mai jos pentru rezervarii si fisa de prezentare a camerei pe Escape Central:

Camera noua pe site: Not so Famous Detectives

Urmatoarea camera adaugata este Not so Famous Detectives de la Quest Mission. De data aceasta este vorba de o camera realizata in colaborare cu o galerie reala de arta, care reprezinta si locatia jocului. Din nou, o colaborare foarte interesanta. Pentru informatii si rezervari viziteaza pagina de prezentare a camerei pe Escape Central:

Camera noua pe site: Secretul lui Da Vinci

Am adaugat pe Escape Central cea mai recenta camera de la Quest Mission, Secretul lui Da Vinci. Descrierea camerei suna promitator: “O legenda straveche sustine ca Leonardo Da Vinci cauta secretul vietii vesnice. Unii sustin ca l-ar fi gasit… Oare Maestrul traieste astazi printre noi?… Vino si alatura-te organizatiei secrete “Ordinu...[Read More]

Review nou: CSI Bucuresti

Am jucat camera CSI Bucuresti a celor de la Quest Mission – camera politista, ingrijit realizata, cu puzzleuri diverse dar un nivel de dificultate redus. O recomandam pentru un joc relaxat intr-o seara dupa birou sau pentru jucatorii incepatori. Click pe imaginea de mai jos pentru reviewul nostru:

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In