Interviu: InsideOut Escape despre Lord of the Rings

Escapecentral: Care este povestea camerei Lord of the Rings?

InsideOut Escape: Camera de evadare ”Lord of the Rings” a luat nastere din pasiunea pentru povestea din spatele filmelor. Proiectarea camerei a fost una dintre cele mai dificile parti, ne-am dorit ca fiecare grup care ne calca pragul sa contribuie la poveste, sa faca parte din ea.

 

Escapecentral: Ne-au placut foarte mult decorurile si obiectele din camera. Care e povestea lor? Cat ati lucrat la amenajarea camerei?

InsideOut Escape: Am acordat foarte multe atentie elementelor de decor. In “Lord of the Rings”, ca si in celelalte camera ale noastre, totul este lucrat manual de echipa InsideOut. Avem foate multe elementele de decor din Africa Centrala, lucrate manual cu texturi, culori si materiale diferite (lemn, fier, piele de camila, etc). Am vrut ca totul sa fie de acolo, din poveste, nu am vrut sa lasam loc de “Acest obiect nu are legatura, ce cauta aici?”

Pentru a treia camera InsideOut Escape am avut nevoie de aproximativ 7 luni pentru a fi gata. 2 luni a durat proiectarea camerei in cel mai mic detaliu, iar apoi au urmat constructii, amenajari, puzzle-uri, props-uri si intr-un final detaliile, toate fac aceasta camera unica, a noastra.

Camera “Lord of the Rings” a fost cel mai ambitios proiect InsideOut Escape de pana acum, si totodata cea mai mare provocare. Cum am mai spus, totul este hand-made, fara taieturi laser  sau  orice alte finisaje perfecte, la fiecare pas construit ne gandeam “Cum era atunci, cum era in acea vreme?” si ne-am straduit sa imbinam tehnologia de azi cu idea noastra despre atmosfera si decorurile de atunci.

 

Escapecentral: Cui se adreseaza “Lord of the Rings”?

InsideOut Escape: Camera “Lord of the Rings” este gandita pentru un segment larg de oameni, se adreseaza practic tuturor. Am muncit din greu sa cream o balanta care sa nu fie inclinata catre o anumita varsta, sau catre experienta in materie de camere jucate. Atmosfera te prinde inca de la inceput si te mentine in poveste pana la final.

 

Escapecentral: Care sunt parerile jucatorilor pana acum?

InsideOut Escape: Cei care ne-au calcat pragul pana acum, ne-au clasat in topul preferintelor prin camera “Lord of the Rings”. Atmosfera creata, imbinata cu jocurile rupte din poveste te fac sa te simti intr-o alta lume. Parerile echipelor sunt cu mult peste asteptari si cum am mai spus, ei sunt cei care ne fac sa ne depasim in continuare limitele.

Ne putem mandri cu cateva exemple de review-uri, dupa retelele de socializare si tinem sa le multumim cu aceasta ocazie pentru cuvintele frumoase.

“I strongly recommend the Lord of the Rings room to all Tolkien fans! Great mechanisms, a lot of references to the characters & places and an overall fun experience!”

“Camera LOTR a fost super, construita super ingenios; eu si prietenii mei am avut parte de multe surprize încercând sa rezolvam ghicitorile. Recomand călduros, noi plănuim sa ne întoarcem si pentru celelalte doua!”

“The best room out of 40..”

“Ne-am simtit extraordinar, una din cele mai bune camere jucate #Thelordoftherings”

“Felicitari pentru o camera superba, decoruri grozave, puzzle-uri frumoase si o atmosfera de poveste!”

 

Escapecentral: Ce planuri de viitor aveti? Cand vom juca urmatoarea voastra camera?

InsideOut Escape: Ne dorim ca InsideOut Escape Room sa aiba mai multe locatii, atat in Bucuresti cat si in alte orase, ne dorim sa realizam camere de evadare cel putin la fel de bune ca pana acum cu puzzle-uri cat mai provocatoare si decoruri care  pentru o ora sa te faca sa te simti parte din joc, din atmosfera.

Nu de mult am anuntat pe site si pe retelele de socializare o noua camera: “Assassin’s Creed: the Ancestors”, ideile, schitele incep deja sa prinda contur. Nu va putem spune mai multe dar promitem sa surprindem si de aceasta data.

 

Va multumim frumos.

 

 

Escapecentral: Multumim si noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>