O camera noua pe site

Am adaugat o camera deschisa recent pe site – camera Brainiac de la Mystery Rooms Escape. Click pe imaginea de mai jos pentru pagina de prezentare pe Escape Central:

0bac83c0dfbec9d9c2a4300e66e7f395

4 Comments

 1. Una din camerele din Bucuresti care NU ar trebui vizitata.

  Reply
 2. Desi la data acestui coment este cea mai “noua” camera de pe site, in realitate aceasta se face remarcata prin simplitate, decor minimalist, foarte multe puzzleuri de indemanare care nu spun nicio poveste si care nu functioneaza in totalitate corect. Pentru anul 2022 este o camera extraordinar de slaba, iar daca mergeti pe timpul verii veti gasi inauntru o atmosfera “incendiara”. Nota mea pentru aceasta camera este 1.

  Reply
 3. De departe cea mai slabă cameră pe care am jucat-o din 2013 încoace.
  Povestea fraților este doar o scuză pentru puzzleuri aleatorii și care nu au mare lucru de a face cu logica (aici sunt convinsă că cine a dezvoltat jocurile a vrut musai să ne arate că e mai șmecher ca noi) sau cu munca în echipă, atmosfera mustește de o căldură umedă (era să facem șoc hipotermic când am ieșit din joc și am dat de AC), modalitatea de transmitere a hint urilor este rudimentara și toate peste toate experiența nu a meritat nici timpul, nici banii.
  Camera nu este complet automatizata, genunchii mei roșii de la frecat mocheta de trafic greu în încercarea de a completa ultimul pas înaintea mult doritei evadări sunt dovada.
  Păcat, le doresc mai multă inspirație pentru viitoarele camere.

  Reply
 4. O camera nou aparuta, dar ramasa la nivelul pe care il vedeam acum 5-6 ani. Sunt multe aspecte care lasa de dorit in privinta camerei incepand de la poveste, decor cel putin simplist, puzzle-uri fara prea multa legatura cu povestea si bazate pe indemanare care devin rapid frustrante. Camera a fost prezentata ca fiind complet automatizata, fapt complet neadevarat si evident pe masura ce se parcurg puzzle-urile. Atmosfera este aproape inexistenta, dar este intretinuta de o melodie repetata obsesiv la fiecare cateva minute care are toate sansele sa iti ramana in subconstient. Sa nu mai vorbesc de faptul ca am fost aproape de un soc termic, aerisirea fiind insuficienta. Sunt multe lucruri care mai pot fi spuse, dar toate duc la aceeasi concluzie: de evitat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>