Legacy – Review

By admin on March 14, 2015

Legacy este una din cele patru camere operate de Mystery Room Escape. Povestea este cea a unei mosteniri lasata de bunica bogata, dar pe care o poti primi numai daca rezolvi enigmele camerei.

Decorurile si designul reflecta exact tema povestii: o camera batraneasca in stilul clasic. Dar ne-ar fi placut sa vedem mai multa atentie acordata decorurilor si atmosferei (nici lipsa muzicii de fundal nu ajuta).

Daca in cazul altor camere se vede efort pentru generarea unui design original, specific unui joc de room escape, in acest caz vedem doar o camera oarecum normala de apartament in care s-au ascuns diferite puzzleuri. Merge si asa, dar camera nu ne-a “prins” (o fi fost vina noastra?).

Unele puzzleuri ni s-au parut excesiv de laborioase si complicate. Poate lucrurile ar fi functionat mai bine daca si atmosfera ne prindea mai mult.

Mystery Room Escape opereaza patru camere, asa ca vom avea ocazia sa vedem daca la celelalte trei lucrurile stau mai bine.

Good

  • camera are in spate o poveste, nu doar o tema generica
  • designul si decorurile reflecta tema povestii

Bad

  • ne-ar fi placut mai multa atentie acordata designului si decorurilor camerei, nu am intrat foarte bine in atmosfera
  • unele puzzleuri au fost excesiv de laborioase
6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password