Fast & Furious: The Garage

Release Date: Developed By:
8

Fast & Furious: The Garage

Fast & Furious: The Garage
Manhattan, New York. Letty a fost rapita de un mercenar pe nume Shadow, dornic de razbunare, iar Dominic si Brian trebuie sa o recupereze. Voi faceti parte din gasca lui Dom si trebuie sa pregatiti una din masinile avariate inainte de cursa, sa furati alte 3 super-masini dintr-o parcare din Upper East Side si sa ajungeti la cursa pentru a executa toate spargerile si pentru a o elibera pe Letty. Credeti ca veti reusi pana cand noaptea se va sfarsi?

Am jucat aceasta camera si ne-a placut: o experienta de joc distractiva cu decoruri foarte autentice si puzzleuri variate. Incercati-o si voi!
Release Date:Genre:Developed By:
Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Breakout!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Joi: 40 sau 55 lei/persoana pentru 2 persoane in functie de ora, 35 sau 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane in functie de ora; Vineri – Duminica: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane; 25 lei/persoana pentru elevi si studenti (3-6 persoane, Luni – Vineri intre 10:00 si 22:00)
  • Adresa: Strada General Nicolae C Dona nr. 18, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.break-out.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0756 033 484, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Breakout: The Flying Dutchman, Batman: The Batcave, Jack the Ripper.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password