Survivor Challenge

Release Date: Developed By:
9

Survivor Challenge

Survivor Challenge
In Survivor Challenge faci parte dintr-un grup de exploratori care descopera un tinut ascuns. Localnicii tinutului au atras furia zeului Armon, iar singura cale de scapare este gasirea unei statuete magice - Totemul Sacru care va aduce iertarea zeului.

Camera exceleaza la capitolul puzzleuri si tehnica folosita pentru acestea. Toate decorurile si puzzleurile sunt lucrate manual, iar multe din ele sunt foarte neobisnuite. Nu veti gasi lacate cu cifru in aceasta camera! Concluzia: o noua reusita marca Locked Up. Citeste reviewul nostru pentru detalii.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul nostru cu LockedUp despre Survivor Challenge! Am jucat aceasta camera! Citeste REVIEWUL nostru. Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Locked Up!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 40 sau 60 de minute (adulti si copii)
  • Preturi: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5-6 persoane; reducere 10 lei/persoana pentru elevi si studenti de luni pana vineri pentru grupuri de 4-6; tarif redus pentru posesori card Studland: 33 lei/persoana pentru grupuri de 3-6 jucatori.
  • Adresa: Arena LaserMaxx din Unirea Shopping Center, etajul 4
  • Site web: https://lasermaxx.ro/survivor-challenge-escape-room/, Cont FacebookTelefon contact: 0725 533 588, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Lockedup/LaserMaxx: RoboMaxx.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password