What If? – Review

By admin on September 9, 2016

Am fost recent la noua camera What If? de la Trapped unde am descoperit un joc cu adevarat “altfel” fata de tot ce am mai vazut pana acum. Citeste reviewul nostru mai jos.

Tunnel-of-light_576e3c93841c0

 

 

Poveste / Atmosfera si Design / Joc si puzzleuri

Am vazut multe camere interesante, neobisnuite si diferite la viata noastra. Dar What If? este cu adevarat altfel. Din acest motiv si acest review va fi altfel.

Ideea camerei este diferita, iar povestea (pentru ca exista una), atmosfera si puzzleurile sunt toate legate de aceasta idee. Nu putem intra deloc in detalii legate de poveste, atmosfera, design, joc sau puzzleuri pentru ca v-am strica surpriza si experienta de joc.

Dar putem sa incheiem cu cateva observatii generale. Nivelul de dificultate este ridicat. Atmosfera camerei este unica fata de ce am mai vazut pana acum, si cu siguranta va surprinde. Puzzleurile se leaga foarte bine cu modul de realizare a camerei, sunt hi-tech, dificile, dar nu foarte variate. Utilizarea tehnologiei este foarte inovatoare in acest caz.

Camera se adreseaza in principal jucatorilor cu experienta, care vor ceva nou. Noua ni s-a parut o idee interesanta si o implementare curajoasa. Incercati si voi.

 

Logistica pentru jucatori

Camerele celor de la Trapped sunt localizate central in Bucuresti, pe strada General David Praporgescu. nr. 18. Sediul este intr-o vila frumos amenajata, in care designul de calitate se vede inca de la receptie.

 

Alte informatii si observatii

Pentru informatii suplimentare si rezervari la What If? viziteaza pagina de prezentare de pe escapecentral.ro sau siteul oficial Trapped. Trapped mai opereaza inca trei camere: The BunkerThe Black Pearl si Don Vito’s Investigation (pe primele doua le-am jucat si vi le recomandam cu caldura).

Good

  • Camera este complet diferita de ce ai mai jucat pana acum. Daca ai experienta in jocurile escape room si vrei ceva nou, incearca What If?
8.3

1 Comment

  1. Camera complet diferita fata de tot ce am facut pana acum, ne-am incantat foarte tare cand am intrat. In schimb, realizarea povestii nu ne-a dat pe spate, sunt puzzle-uri fara legatura cu atmosfera si povestea pe care camera incearca s-o spuna – pur si simplu sunt niste puzzle-uri tehnologizate peste care trebuie sa treci fara sa le vezi legatura sau sensul. Un singur puzzle foarte greu – domnisoara de acolo ne-a spus ca nici o echipa nu a trecut peste el fara hint-uri – tind sa cred ca problema nu e la jucatori, ci puzzle-ul este un pic cam prea vag.
    Personal, nici ideea povestii nu mi se pare compatibila cu intregul camerei, putea fi ales altceva.
    Camera are un potential IMENS, chiar este UNICA in realizare. Eu una sper ca o vor mai schimba putin, chiar ne-ar face placere sa revenim sa o jucam iar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password