Fast & Furious: The Garage – Review

By admin on December 27, 2016

Am jucat si camera Fast & Furious: The Garage. Stiam ca cei de la Breakout fac camere bune si distractive, si nu ne-am inselat nici cu Fast & Furious. O camera fun, nu foarte grea si cu elemente de decor foarte realiste. Cititi reviewul nostru mai jos.

13391386_1751358065109048_7118867338601811614_o

 

 

Poveste

Manhattan, New York. Letty a fost rapita de un mercenar pe nume Shadow, dornic de razbunare, iar Dominic si Brian trebuie sa o recupereze. Singurul mod in care Shadow o va elibera pe Letty este daca Dominic si gasca sa vor da o serie de spargeri in cele mai bine pazite banci din Manhattan. Acestia sunt pusi in fata unei situatii imposibile si trebuie sa isi mascheze spargerile sub acoperirea unei curse ilegale de masini. Voi faceti parte din gasca lui Dom si trebuie sa pregatiti una din masinile avariate inainte de cursa, sa furati alte 3 super-masini dintr-o parcare din Upper East Side si sa ajungeti la cursa pentru a executa toate spargerile si pentru a o elibera pe Letty. Credeti ca veti reusi pana cand noaptea se va sfarsi?

 

Atmosfera si design

E greu sa vorbesti despre designul si decorurile acestei camere fara a da de gol principalele sale elemente de atractie. Bineinteles, povestea se desfasoara intr-un atelier mecanic de reparat masini. Si da, in acest atelier veti gasi exact ceea ce va asteptati sa gasiti intr-un astfel de loc: decoruri foarte reale si autentice, nu jucarii de plastic sau machete cum gasim prin alte parti.

Va lasam pe voi sa descoperiti cat de tare se leaga lucrurile cu asemenea decoruri si cat de mult sporesc acestea distractia din camera. Recunoastem ca am ramas suprinsi de realizare.

Ce-i drept, cu atatea decoruri autentice, camera este putin inghesuita, iar un grup mai mare de patru persoane ar fi cam numeros.

 

Joc si puzzleuri

Nivelul de dificultate este mediu, iar puzzleurile sunt variate. Unele din ele va vor pune indemanarea la incercare, asa ca nu pierdeti prea mult vremea – fiecare minut este pretios.

Unele puzzleuri se leaga foarte bine cu decorul, nu spunem mai mult, dar veti vedea la fata locului despre ce este vorba :) Nimeni nu se plictiseste in aceasta camera pentru ca sunt multe lucruri de facut, dar si din cauza faptului ca in momentele de pauza membrii echipei isi pot face de lucru cautand indicii prin decorurile din camera!

Jocul a curs destul de bine si a fost distractiv. Vi-l recomandam si voua!

 

Logistica pentru jucatori si alte informatii

Camerele Breakout se gasesc pe Strada Nicolae C Dona Nr. 18 in Bucuresti. Receptia este frumos amenajata, iar siteul web este bine facut. Camerele de la Breakout inregistreaza una din cele mai ridicate rate de rezervari din Bucuresti, asa ca asigurati-va ca faceti rezervarile din timp.

Pentru informatii suplimentare si rezervari la camera Fast & Furious viziteaza pagina de prezentare a camerei pe escapecentral.ro sau siteul oficial Breakout. Breakout mai opereaza inca trei camere: Star Wars: The Death Star, The Flying Dutchman si Batman: The Batcave.

 

Concluzii

O camera distractiva cu decoruri autentice si puzzleuri variate – exact ce iti trebuie pentru o ora de relaxare.

 

 

 

Good

  • Decoruri foarte autentice - veti vedea la fata locului despre ce este vorba
  • Puzzleuri variate
  • Experienta de joc distractiva

Bad

  • Camera este putin inghesuita
8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password