In Time

In Time
In time este o camera relativ clasica din punct de vedere al abordarii si puzzleurilor, insa acestea din urma sunt destul de ingenioase. Povestea camerei are la baza o masina a timpului; veti avea mai multe enigme de rezolvat pentru a parcurge etapele jocului. Camera prezinta o structura diferita si interesanta din punct de vedere al desfasurarii jocului. Noua ne-a placut. Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane , Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane, de Luni pana Vineri intre 10:00 si 16:00; 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5 persoane, de Luni pana Vineri intre 18:00 si 21:30 si Sambata si Duminica; 10% reducere pentru studenti si 30% reducere pentru al doilea joc consecutiv Luni si Marti
  • Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, acces din piata C.A. Rosetti (harta)
  • Site web: www.trapped.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0748 727 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Trapped: The Black Pearl, What If?, Candlyand

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password