In Time – Review

By admin on August 6, 2017

Nu au mai aparut foarte multe camere noi in ultima perioada in Bucuresti. Insa atunci cand am aflat de o camera noua de la Trapped, nu am stat pe ganduri. In Time este o camera destul de clasica din punct de vedere al abordarii, insa cu cateva twisturi interesante. Citeste reviewul nostru mai jos. 

20116736_1908004482776110_3129177411137726326_o

Poveste

Camera are la baza o poveste science fiction cu tema calatoriei in timp. Punctul central al povestii este o masina a timpului, pe care trebuie sa o folosesti pentru a naviga intre diverse perioade, a rezolva enigmele si a ajunge inapoi in prezent. Am povesti mai multe, dar toate la timpul lor! :)

Atmosfera si design

Camera este destul de mica din punct de vedere al suprafetei; designul este in regula, dar fara bogatia de decoruri si obiecte cu care ne-au obisnuit cei de la Trapped. Designul este mai degraba clasic, cu o serie de elemente functionale care folosesc povestii. Semnele si inscriptiile din camera confera experientei un aer misterios si te indeamna sa iti pui mintea la contributie.

Joc si puzzleuri

Cei de la Trapped ne-au obisnuit cu tot felul de elemente de noutate in proiectarea jocurilor lor. Daca in What If? noutatea absolut surprinzatoare a fost mult de decorare si realizare a camerei, in In Time elementul de noutate este si principalul punct de atractie este modul de organizare a jocului.  Nu vom intra in foarte multe detalii, dar vom spune ca scopul principal al camerei nu este sa evadezi cat mai repede, ci sa rezisti cat mai mult! Daca esti un veteran al jocurilor escape room vei dori sa incerci aceasta camera si sa vezi despre ce este vorba; daca esti incepator, atunci In Time este potrivita si pentru tine ca urmare a nivelului relativ redus de dificultate.

Nivelul de dificultate este redus spre mediu. Puzzleurile sunt destul de old-school ca realizare, fara foarte multe gadgeturi si complicatii. Insa va trebui sa iti pui mintea la contributie pentru fiecare dintre ele, iar atunci cand lucrurile incep sa se lege si descoperi firul logic, vei avea destul de multe momente de satisfactie.

Logistica pentru jucatori si alte informatii

Camerele celor de la Trapped sunt localizate central in Bucuresti, pe strada General David Praporgescu. nr. 18. Sediul este intr-o vila frumos amenajata, in care designul de calitate se vede inca de la receptie.

Concluzii

In Time este o camera destul de clasica, dar care te prinde si te obliga sa iti pui mintea la contributie. Puzzleurile sunt ingenioase, dar fara sa te frustreze. Structura inovatoare a jocului este interesanta, iar timpul va zbura fara sa iti dai seama. Momentul evadarii va fi precedat de mai multe momente de satisfactie atunci cand descoperi logica din spatele puzzleurilor. Mergeti si voi sa o jucati!

Good

  • Puzzleuri ingenioase si inteligente
  • Structura ingenioasa a jocului, diferita de ce am mai vazut pana acum

Bad

  • Decorurile si atmosfera ar fi putut fi ceva mai bogate
  • Ne-ar fi placut mai multa tehnologie in aceasta camera
8.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password