Paranormal Activity – Review

By admin on February 9, 2018

InsideOut Escape este o echipa la care am jucat camere bune, asa ca am fost sa incercam si ultima lor creatie, Paranormal Activity. Nota: intre timp, camera a fost preluata de Lock Up. Nota: ulterior, camera a fost preluata de Locked In. Citeste reviewul nostru este mai jos. 

25487308_1034261996730904_611136296818301780_o

Poveste

Povestea camerei este inspirata din filmul clasic cu acelasi nume. In cuvintele autorilor: “Tocmai ce te-ai mutat in noua ta casa, insa lucrurile nu par a fi asa cum te-ai asteptat. Vei putea oare să invingi spiritele ce inca nu sunt gata sa paraseasca locuinta sau vei cadea prada lor?” Sa vedem.

Atmosfera si design

Atmosfera din Paranormal Activity nu ne-a prins asa de mult ca in alte camere. Tema ar fi permis decoruri mai bogate, care sa contribuie mai bine la o atmosfera apasatoare si misterioasa (asa cum am vazut recent in The Coven, de exemplu). Nici fundalul sonor, bazat mai mult pe efecte sonore si mai putin pe muzica, nu a ajutat foarte mult. Au fost totusi cateva efecte speciale ingenioase pe parcursul jocului (desi s-ar mai fi putut lucra la executie putin).

Joc si puzzleuri

Camera ni s-a parut relativ dificila. Au fost unele puzzleuri interesante, dar asteptarile noastre au tot crescut dupa ce am jucat cateva zeci bune de camere. Unele din puzzleuri au functionat mai greu (sau nu am reusit noi sa le facem sa mearga din prima), iar o greseala pe la final de care nu ne-am dat seama ne-a costat timp pretios si, in final, iesirea din camera. Camera are multa tehnologie “behind the scenes”, lucru care ne-a placut.

Ne-a mai placut si faptul ca multe din puzzleuri se integrau destul de bine cu tema. In fine, au existat si cateva susprize pe parcurs, insa mai putin spectaculoase ca in alte parti.Camera avea potential; insa, ca impresie generala, jocul nu s-a legat asa bine ca in alte camere (si aici am aminti chiar camera Lord of the Rings a celor de la InsideOut care a fost o experienta foarte buna).  Poate am avut noi o seara cu mai putina inspiratie, cine stie?

Logistica pentru jucatori si alte informatii

Camerele InsideOut se gasesc la adresa Strada Arcusului Nr. 19, Bucuresti, in zona Mall Vitan. Echipa mai opereaza la acest moment o singura camera, Lord of the Rings: the Journey, pe care v-o recomandam.

Concluzii

Paranormal Activity nu este o camera rea, dar nu putem spune ca ne-a prins asa de mult ca alte camere lansate in ultima vreme. Puteti merge sa o testati si voi si sa ne spuneti parerea voastra!

8.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password