Journey

Release Date: Developed By:

Journey

Journey
A doua camera operata de Mystery Rooms Escape. Conform siteului camerei: "Vechiul tau prieten a plecat intr-o calatorie misterioasa, in cautarea unor comori nemaivazute. Te-a incurajat sa i te alaturi atunci cand te vei simti pregatit, sa faceti marile descoperiri impreuna. Iata ca acel moment pare sa fii venit: esti gata sa pornesti pe urmele sale! [...] Va trebui sa treci testele pe cale le-a lasat pentru tine [...]". Nivelul de dificultate afisat pe site este 5/5. Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-7 persoane, Durata joc: 70 minute (cu indicii) sau 75 minute (fara indicii)
  • Preturi: 60lei/persoana pentru 2 jucatori, 55lei/persoana pentru 3 jucatori, 50lei/persoana pentru 4 jucatori, 45lei/persoana pentru 5-7 jucatori; 1 leu/minut/persoana in varianta fara indicii (minim 3 persoane)
  • Adresa: Bulevardul Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti, vis-a-vis de Parcul Cismigiu (harta)
  • Site web: www.roomsescape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0726 978 379, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Mystery Rooms Escape: Legacy, Enygma, Playground, Conspiracy, Blue Cave, Heist, Secret, Garden, Maniac, 7 Locks, Brainiac.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password