Not Another Vampire Story

Release Date: Developed By:
9.5

Not Another Vampire Story

Not Another Vampire Story
De pe siteul oficial: "Transilvania, Dracula, Nosferatu… Uită tot ce știi despre poveștile clasice ale celor „nemorți” și aventurează-te în lumea celui mai atipic vampir! Vlad, singurul descendent al faimoasei familii Întuneceanu, are nevoie de ajutorul tău pentru a recupera un obiect de preț din castelul părinților săi. Ai o oră la dispoziție să înfrunți pericolele ce se ivesc la tot pasul și să evadezi cu misteriosul obiect. But Beware! This is NOT ANOTHER VAMPIRE STORY…"

Am jucat aceasta camera si ni s-a parut una din cele mai distractive jocuri escape room din Bucuresti. Atmosfera si design foarte bine realizate, cu note speciale pentru folosirea luminii si coloana sonora; puzzleuri variate, inovatoare si foarte amuzante; o poveste plina de surprize care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit. Ne-a placut mult camera asta si v-o recomandam cu caldura. Detalii in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul nostru in exclusivitate cu The Codex Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Review nou pe site

Urmatoarea camera pe lista noastra de joc, dintre cele lansate in ultima perioada, era A Hollywood M...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password