Heist

Release Date: Developed By:

Heist

Heist
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Echipa e din nou impreuna! Sunteti cu totii maestrii in opere de arta si obiecte pretioase. Un fel aparte de maestrii… experti in insusirea lor din expozitii si galerii de arta, muzee, banci si chiar din colectiile particulare. Numeroase “disparitii miraculoase" ale unor bijuterii extrem de valoroase, opere de arta, tot felul de comori nepretuite sunt puse pe seama voastra, dar niciodata numele vostru nu a putut fi legat direct de aceste disparitii.

De data asta v-ati implicat in ceva diferit… lider-ul grupului vostru, Mr. X, creierul din spatele operatiunilor voastre, a obtinut informatii despre o foarte rara colectie de obiecte pretioase. Nu numai cine o detine dar si unde o pastreaza! V-a cooptat, desi ati avut retineri. V-a spus ca de obicei doar o parte din plan, cat sa puteti intra in joc, dar asa procedeaza el de fiecare data… [...] Ce faceti? Opriti alarma care a inceput sa sune? Furati comorile? Incercati sa evadati? Sau le faceti pe toate la un loc si va ridicati la inaltimea reputatiei voastre?"
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password