Candyland

Release Date: Developed By:

Candyland

Candyland
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Trapped vă prezintă prima cameră special concepută pentru copii, dar ideală și pentru activități de familie! Pășește alături de noi într-o lume în care norișorii sunt din vată de zahăr și căsuțele au formă de brioșe. Un tărâm unde acadelele și biscuiții au aceeași mărime ca tine și macarons-urile sunt mai pufoase ca niciodată! Descoperă lumea feerică a copilăriei în CANDYLAND!"
Release Date:Genre:Developed By:

  • Camera pentru copii. Varsta recomandata: 7-13 ani (participare neinsotita) sau 5+ (participare insotita)
  • Numar jucatori: intre 2-8 persoane , Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane, de Luni pana Vineri intre 10:00 si 16:00; 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5 persoane, de Luni pana Vineri intre 18:00 si 21:30 si Sambata si Duminica; 10% reducere pentru studenti si 30% reducere pentru al doilea joc consecutiv Luni si Marti
  • Adresa: Strada General David Praporgescu nr. 18, acces din piata C.A. Rosetti (harta)
  • Site web: www.trapped.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0748 727 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Trapped: The Black Pearl, What If?In time

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password