Garden

Release Date: Developed By:

Garden

Garden
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Este o zi torida de vara…esti impreuna cu cativa prieteni si va plimbati agale pe strazile incinse ale Bucurestiului, in cautarea unui loc in care sa mai scapati de razele fierbinti ale soarelui. La un moment dat auziti de undeva muzica, o melodie care va tulbura putin, desi nu bagati neaparat in seama la inceput…dar pe masura ce va apropiati melodia va farmeca, pare sa va cheme, sa va imbie sa intrati. O urmati vrajiti, ca intr-un vis!

Poarta este deschisa si intrati, fara sa va ganditi prea mult, nimic pare sa nu mai conteze decat sunetul care va atrage de parca este un fir invizibil caruia nu ii puteti rezista. Patrundeti intr-o gradina umbroasa, ciudata dar atragatoare si colorata, desprinsa parca din alta lume sau alt loc. Si pare plina de secrete! Este parca exact ceea ce simteati toti ca aveati nevoie chiar daca nu erati perfect constienti de asta. Uitati imediat de arsita si plictiseala si sunteti cuprinsi de un val de energie si de curiozitate! Veti descoperi oare toate secretele Gradinii? Sau veti ramane captivi in acest loc misterios?"
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password