Maniac

Release Date: Developed By:

Maniac

Maniac
Prezentarea camerei de pe siteul oficial: "A fost odata ca niciodata... Au fost doi frati, foarte inteligenti dar ciudati…Inca din copilarie sunt nedespartiti, retrasi de restul lumii. Se joaca doar impreuna, iar jocurile lor nu sunt obisnuite. Sunt avizi de cunoastere.

Pe masura ce cresc devin obsedati de intrebarea “ce se va intampla daca…?”. Iar in cautarea raspunsurilor prin orice mijloace, simtul binelui si al raului incepe sa le dispara. Intrebarile devin tot mai ciudate, experimentele lor sunt duse catre limite extreme, fara sa se gandeasca la consecinte. Unul cu inclinatii mai mult spre stiinta pura, celalalt obsedat de viata si de moarte, si totusi asemanatori si fizic si psihic, ajung sa transforme totul intr-o competitie intre ei. Cu umorul lor ciudat, se autointituleaza Brainiac si Maniac.

Competitia lor atinge o noua culme cand isi propun sa-si raspunda unor intrebari despre natura umana. “Ce se va intampla daca rapesti oameni, ii sedezi, si ei se trezesc intr-un loc necunoscut? Din care aparent nu pot iesi? Dar daca acei oameni se cunosc, sunt prieteni? Dar daca se stiu urmariti, studiati, inca din primul moment?”"
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password