Playground

Release Date: Developed By:

Playground

Playground
Cea de-a patra camera operata de Mystery Rooms Escape. In acest caz povestea este pentru copilul din tine. De pe siteul camerei: "Copilul din tine iti da intalnire! Childhood nu este o camera pentru copii dar poate fii refugiul pentru fiecare "om mare" [...] Ai acum ocazia de a descoperi micile placeri si jocuri ale copilariei, folosind insa inteligenta si experienta de viata dobandite de-a lungul timpului. ". Nivelul de dificultate afisat pe site este 3/5. Nu am vizitat asceasta camera, deci nu avem inca un review pentru ea.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane (recomandam 3-4), Durata joc: 60 minute (cu indicii) sau 75 minute (fara indicii)
  • Preturi: 60lei/persoana pentru 2 jucatori, 55lei/persoana pentru 3 jucatori, 50lei/persoana pentru 4 jucatori, 45lei/persoana pentru 5 jucatori; 1 leu/minut/persoana in varianta fara indicii (minim 3 persoane)
  • Adresa: Bulevardul Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti, vis-a-vis de Parcul Cismigiu (harta)
  • Site web: www.roomsescape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0726 978 379, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Mystery Rooms Escape: Legacy, JourneyEnygma, Conspiracy, Blue CaveHeist, Secret, Garden, Maniac, 7 Locks.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password