7 Locks

Release Date: Developed By:

7 Locks

7 Locks
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Ati patruns in lumea fermecata a basmelor! Nu conteaza ce varsta aveti, adulti si copii vei intra intr-o poveste minunata si plina de provocari in care voi sunteti eroii. Si este nevoie de eroi caci lumea basmelor este in pericol!

Nestematele care dau viata acestei lumi fantastice: Misterul, Visele, Imaginatia, Curajul, Aventura, Speranta si Magia au fost ferecate si doar cei care vor pasi in povestea noastra cu sufletul deschis, cu voiosie si darzenie vor putea intelege, elibera si reuni Nestematele Basmelor!

Cheile ce elibereaza fiecare dintre nestemate sunt bine pazite, cate una sau doua in fiecare dintre cele 5 etape ale povestii: Padurea Misterioasa, Popasul Viselor si al Imaginatiei, Tinutul Curajului si al Aventurii, Balonul Sperantei si Cascada Magica. Daca grupul vostru de eroi este mai mic puteti infruntata provocarile pe rand, intr-o singura echipa, iar daca este mai mare le puteti infrunta in mai multe echipe simultan! Iar daca osteniti va puteti trage sufletul in casuta din copacul basmelor!"
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password