Looking for Sherlock Holmes

Release Date: Developed By:

Looking for Sherlock Holmes

Looking for Sherlock Holmes
Prezentarea camerei de pe siteul oficial: "Celebrul detectiv Sherlock Holmes a dispărut! Acesta a fost văzut pentru ultima oară noaptea trecută, pe podul Chelsea din Londra. Se zvonește că lucra la un caz foarte important… Și pentru că se simțea amenințat, Sherlock a lăsat o serie de indicii pentru asistentul său Dr. Watson. Intră în biroul lui Sherlock Holmes și ajută-l pe Watson să îl găsească pe celebrul detectiv înainte să fie prea târziu! Dar mare grijă! Aveți la dispozitie doar 60 de minute pentru a afla locul în care este ținut captiv Sherlock."
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane , Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 -6 persoane, de Marti pana Vineri intre 10:00 si 16:00; 85 lei/persoana pentru 2 persoane, 75 lei/persoana pentru 3 persoane, 60 lei/persoana pentru 4-6 persoane de Marti pana Vineri intre 18:30 si 21:30 si Sambata si Duminica
  • Adresa: Strada Vasile Lascar Nr. 88, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.trapped.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0748 727 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Trapped: The Black Pearl, What If?, Jumanji – The Secret Level, The Safe, Superkids.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password