Bun venit pe escapecentral.ro! Jocurile escape room devin un adevarat fenomen in Romania. Pe acest site iti prezentam lista completa de escape rooms din Bucuresti, impreuna cu prezentari, reviewuri, poze, interviuri si stiri despre ele.

Daca nu stii ce e un escape room, incepe cu ghidul nostru pentru incepatori. Apoi alege un escape room de mai jos sau din lista completa si fa o rezervare. Aici gasesti cateva informatii despre site. Succes!

Cele mai noi camere pe site

CELE MAI NOI REVIEWURI PE SITE

english
proiecte speciale

Interviuri escapecentral.ro

Camera noua pe site: The Guardians

Am adaugat pe site inca o noua camera de la Locked In – The Guardians. Camera are o durata de 90 de minute si pare distractiva, sper sa o jucam si noi in curand...[Read More]

Inca o camera inchisa

Am sters de pe site camera Secretul lui Bachus ca urmare a inchiderii acesteia. A fost o camera buna, noua ne-a placut, ne pare rau sa o vedem inchisa.

Review nou pe site

Urmatoarea camera pe lista noastra de joc, dintre cele lansate in ultima perioada, era A Hollywood Murder Mystery. Stiam ca echipa The Codex lanseaza unele dint...[Read More]

Explicatii pentru incepatori

facebook

Contacteaza-ne!

Ai intrebari sau vrei sa intri in legatura cu noi? Scrie-ne la contact[@]escapecentral.ro. Asteptam cu interes orice sugestii, intrebari sau propuneri de colaborare.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea politicilor de cookies si date personale.