Camera noua pe site: Alter Ego

Am adaugat pe site o camera noua, Alter Ego, a unui operator nou. Povestea suna interesant, gasesti detalii in pagina de prezentare pe escapecentral.ro.

3 Comments

 1. Buna ziua!

  Sunt unul din administratorii de la clocked.ro
  Povestea camerei o gasiti pe site in sectiunea Despre Joc, sub-pagina Alter Ego.
  Pentru un review va asteptam la noi sa va jucati si pentru a ne cunoaste!:)

  Multumesc!

  Reply
  • Multumim de atentionare, inseamna ca ne-a scapat noua. Vom completa descrierea camerei pe site. Multumim si pentru invitatie, vom vizita camera dar nu stim inca la ce moment – avem un program destul de plin :)

   Reply
 2. Povestea lor este pe site:) si este interesanta! Noi am fost dar nu am reusit sa evadam:( recomandam insa!

  Iulie- august 1972. In Reikjavik ( Islanda) se disputa meciul pentru titlul mondial de sah intre americanul Bobby Fischer si sovieticul Boris Spassky. Paradoxal, atat de linistitul in aparenta joc de sah, ajunge un episod al celebrului “razboi rece”. Dupa o dominatie neintrerupta de 24 de ani Imperiul sovietic este in pericol sa-si piarda superioritatea intelectuala asupra capitalismului reprezentat de SUA. Intreaga lume urmareste cu pasiune desfasurarea plina de neprevazut a partidelor. Buletinele posturilor americane de stiri incep cu relatari despre meciul lui Bobby Fischer si eclipseaza pana si celebra “Afacere Watergate” care tocmai fusese dezvaluita!

  Intra in camera si transpune-te in atmosfera “meciului secolului”! Esti captiv in sala de joc si ai la dispozitie numai 60 de minute pentru a castiga partida. Un Alter Ego te-ar ajuta sa castigi complicatul razboi psihologic cu temutul Imperiu sovietic. Esti pregatit de infruntare?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>