Camera noua pe site: The Lord of the Rings – Mines of Moria

Mai departe am adaugat si cea mai recenta camera de la Sixty Minutes, The Lord of the Rings – Mines of Moria. Conform realizatorilor: “Dupa 10 luni de munca intensa, am finalizat cel mai mare si mai complex proiect escape room din Romania: 5 tone materiale de constructii, 11 sisteme audio, zeci de obiecte proiectate special pentru aceasta camera. Rezultatul: The Lord of The Rings – o fantastica aventura in minele din Moria ce redefineste standardele escape room.”. Suna interesant! Pentru informatii si rezervari viziteaza pagina de prezentare a camerei pe Escape Central:

15219466_1255390591150657_1042851810991337181_n

 

4 Comments

 1. Vizitați Mines of Moria!

  Reply
 2. Una dintre cele mai bune camere din Bucuresti. Trebuie jucata!

  Reply
 3. Ca si escape room este foarte reusita, sunt puzzle-uri originale si interesante si de departe cel mai interesanta este “calatoria” prin labirintul Moriei. Problemele nu sunt foarte grele, se face progres destul de mult si de rapid, dar sunt multe si unele din ele necesita si ceva dexteritate, ceea ce poate fi foarte amuzant sau foarte frustrant in functie de cum stai cu timpul.
  Personal decorul mi s-a parut ca aduce mai mult cu o padure decat cu o mina dar este cu siguranta deosebit.

  Reply
  • Multumim pentru opinia ta, aceasta camera e pe lista noastra si o vom vizita in curand.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>