Doua camere noi pe site

Am mai adaugat doua camere pe site deschise de un operator nou, Great Escaper. Este vorba de camerele Mad Hatter si Miss Peregrine. Click pe imaginile de mai jos pentru paginile de prezentare pe escapcentral.ro cu informatii si detalii de rezervare.

madhatter

missp

2 Comments

 1. Am jucat Miss Peregrine de curand. Desi nou deschisa, este o camera foarte foarte banala. Puzzleurile sunt basic, fara o ordine intuitiva, deloc mecanizate, sunt foarte multe lacate (!), o singura incapere, decor trist si fara fond muzical. Camerele sunt in incinta unui loc de joaca si, desi doamnele de la intrare sunt foarte amabile, nu creeaza deloc povestea tipica unui escape room. Desi subiectul camerei era foarte ofertant, camera in sine pare realizata acum cativa ani.

  Reply
 2. Am fost recent ,împreună cu prietenii la cele două camere escape de la greatescaper. Ne-am distrat, a fost interesant. Miss Peregrine desi este o cameră simpla la prima vedere, te trimite in poveste.Fundalul sonor placut și camera are o arhitectură originală hande made.
  Deși nu are multe mecanisme,care cel mai adesea la alte camere sunt defecte,acestea au funcționat foarte bine.
  Este o cameră cu un grad de dificultate destul de ridicat, 4 din 5 .
  Recomand,noi ne-am simtit foarte bine si asteptam sa se deschida cea de-a 3 a cameră de la ei Chocolate factori.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>