Interviu Great Escaper – jocurile escape room si pandemia Covid19

Continuam seria noastra de interviuri despre modul in care pandemia Covid 19 a afectat jocurile escape room si operatorii lor, dar si despre masurile luate si planurile de viitor ale acestora. In acest episod vorbim cu Great Escaper, unul din operatorii mai noi pe piata din Bucuresti.

Escape Central: Cum v-ati descurcat in aceasta perioada dificila?

Great Escaper: Mulțumim pentru ajutorul acordat în aceasta perioada dificila. Noi  am suspendat activitatea inițial și am găsit înțelegere la proprietarul spațiului, asa ca este acceptabila situația  noastră actuala.

 

Escape Central: Camerele sunt deschise in acest moment? Daca da, ce masuri de protectie impotriva raspandirii Covid-19 ati adoptat pentru jucatori?

Great Escaper: Camerele le avem deschise, noi dispunem și de un spațiu mare pentru petrecere zile onomastice, cu mese hokey, karaoke+sist de sonorizare, masa fotbal).  Începusem în forță, chiar primele luni de activitate m – au surprins plăcut, am avut weekend – urile pline și în cursul sapt  acceptabila activitatea. Petrecerile onomastice ptr categoria 9-15 ani sunt perfecte cu întrare la escape, o pauza de masa și joaca, apoi se inversează camerele.

Masurile luate de noi sunt cele prevazute de lege și este foarte importanta siguranță clienților noștri. Avem grija sa le fie bine. Punem la dispoziție măști și mănuși, dezinfectant la întrarea în sediu, dezinfectant în grupurile sanitare, iar după fiecare camera jucata, se dezinfectează aerul și aparatele toate, spălăm pe jos cu soluție dezinfectanta.

 

Escape Central: Ati lansat proiecte speciale in aceasta perioada? (jocuri online, jocuri mobile, jocuri ce pot fi descarcate de pe internet, etc). Sau ati lansat jocuri escape room noi in ultima perioada? Care au fost reactiile?

Great Escaper: Am deschis cu puțin timp înainte de pandemie și Chocolate Factory însă în aceasta perioada de când am redeschis sunt doar încercări timide ale clienților. Avem în proiect sa deschidem camerele online, având în vedere situația actuala  care se pare ca va fi destul de lunga.

 

Escape Central: Ce planuri de viitor aveti (camere sau proiecte noi?) si cum vedeti viitorul acestor jocuri in Romania?

Great EscaperViitorul acestor jocuri?… În dinamica. Sunt convinsa ca cei care vor face fata acestei perioade  vor fi bine. Noi suntem pe linia de plutire. Sunt încă foarte multe persoane care nu știu, nu au jucat și nu au fost pana acum la un escape room, asa ca, ne vom promova activitatea cât putem. Este un joc captivant care trebuie sa,, molipseasca” cât mai multa lume. Încă odată mulțumiri și…. sa ne auzim cu bine.

Pentru informatii suplimentare si rezervari vizitati www.greatescaper.ro. Camerele Great Escaper: Chocolate FactoryMad Hatter si Miss Peregrine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>