Un nou operator de escape rooms in Bucuresti

Salutam aparitia unui nou operator de escape rooms in Bucuresti – Hype Escape Room! Informatii si rezervari pentru cele trei camere ale lor in paginile de prezentare ale Escape Central de mai jos. Scrieti-ne si noua daca v-au placut dupa ce le incercati!

Atlantis: Povestea Tridentului lui Poseidon, este una dintre cele mai mari legende ale mării. Potrivit mitului, Poseidon era gelos pe Atlantida, așa că a scufundat întreg orașul pentru a-l păstra sub apă. Sceptrul său puternic, „Tridentul” a fost păstrat în centrul Palatului Atlantis. Și tu? După mulți ani de cercetare și traduceri a sute de scripturi antice, ești aici! Dacă ai dreptate, descoperirea Atlantidei este un fapt care va rescrie istoria lumii

HeroImage-Atlantis-1536x864

School of Magic: Cel Întunecat s-a trezit. Numai puterea bijuteriei fermecate, ascunsă într-o cameră secretă plină de vrăji periculoase și vrăjitorie periculoasă, poate pune capăt domniei sale de teroare. Tu și echipa ta de vrăjitori și vrăjitoare trebuie să recuperezi bijuteria și să învingi întunericul care se ridică, altfel totul va fi pierdut. Grăbește-te, căci timpul nu este de partea ta.

HeroImage-SchoolOfMagic-1536x864

Walking Death: Echipa ta a supraviețuit iadului, fiind nevoită să lupte nu numai împotriva morților, ci și împotriva nucleelor umane ostile. Acum o săptămână, ați găsit această închisoare abandonată. Ai avut noroc că i-ai eliminat pe cei câțiva zombi blocați acolo. Acum încercați să stabiliți o așezare, reparați fortificații și explorați pas cu pas fiecare secțiune. Astăzi, Secțiunea 3, Sectorul de izolare este ținta ta…

HeroImage-WalkingDeath-1536x864

3 Comments

 1. N-am incercat inca camerele, dar dupa tematica si descriere par sa fie cele de la https://escapegameover.com/rooms/lost-city-of-atlantis.php, care si mentioneaza ca urmeaza sa deschida 3 camere in Bucuresti.
  Daca chiar este asa, de abia astept sa le incerc!

  Reply
  • Da, acelea sunt. Si Cube e tot de la ei. Pacat de halul in care au fost implementate si gestionate. Nu functioneaza, erori peste erori, game masteri care nu te baga in seama, 6-7 puzzleuri maxim desi sunt de o ora jocurile.

   Reply
 2. Lasa de dorit acest operator nou. Am incercat Atlantis dar am ramas cu un gust amar. 95 de lei cu reducere de pe site pentru 6 puzzeluri si multe bug-uri. Desi camera e noua deja avea probleme si mai mult ne-am chinuit sa folosim lucrurile decat sa ne bucuram de camera. O sa le mai dam o sana, poate a fost doar un bad moment, dar 95 de lei tot mi se pare mult pt 6 puzzeluri care oricum nu sumt wow, idem decor and stuff.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>