Cabin in the Woods

Release Date: Developed By:
9.5

Cabin in the Woods

Cabin in the Woods
Cabin in the Woods este o noua realizare excelenta de la Inside Games. Povestea este simpla - calatoresti cu prietenii prin padure, dar grupul se desparte; la un moment dat constatati ca o parte din grup e captiva in cabana din padure, iar ceilalti trebuie sa ajunga la ei ca sa ii salveze.

Am gasit la Cabin in the Woods o atmosfera excelent realizata prin decoruri, obiecte lucrate manual, coloana sonora si efecte speciale. Puzzleurile sunt foarte ingenioase si se leaga foarte bine cu povestea. Camera nu este excesiv de scary si ne-a tinut in priza de la inceput pana la sfarsit. O recomandam cu caldura. Citeste reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul nostru despre Cabin in the Woods Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Cititi interviul nostru in exclusivitate cu Inside Rooms!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri inainte de ora 16:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 40 lei/persoana pentru 3 persoane, 35 lei/persoana pentru 4 persoane, 30 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri dupa 16:00 si Sambata-Duminica: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 50 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane;
  • Adresa: Strada Matei Basarab nr. 48, Sector 3, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://insiderooms.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0769 322 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Inside Rooms: The Wizarding World of Harry Potter.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password