Lord of the Rings: The Journey

Release Date: Developed By:
9.3

Lord of the Rings: The Journey

Lord of the Rings: The Journey
In Lord of the Rings faci parte din Fratia Inelului alaturi de elfi, dwarfi, vrajitori si hobbiti, si ai ca misiune sa strabati Middle Earth in calatoria catre Mordor pentru a distruge inelul blestemat in flacarile muntelui Doom.

Ne-a placut Lord of the Rings, decorurile si atmosfera sunt foarte bine realizate, iar puzzleuri sunt ingenioase, inovatoare, si se leaga bine cu tema camerei. Nivelul de dificultate este redus, dar cel de distractie e ridicat! Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul despre Lord of the Rings Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu InsideOut Escape

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Joi: 40 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 35 lei/persoana pentru 4-6 persoane; Vineri-Duminica, 9:00-18:00: 50 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4-6 persoane; Vineri-Duminica, 55 lei/persoana pentru 2-3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4-6 persoane
  • Adresa: Strada Arcusului Nr. 19, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://insideout-escape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0734 146 517, E-mail: office@insideout-escape.ro
  • Alte camere operate de Insideout Escape: Paranormal Activity.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In