Secret

Release Date: Developed By:

Secret

Secret
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Te afli intr-un loc neobisnuit, pare o incapere, la prima vedere goala…dar incet-incet vezi obiecte carora nu le intelegi scopul aici si descoperi ca esti inconjurat de imagini ce par sa iti sopteasca si sa te ademeneasca sa le afli secretul. [...] Dar ti s-a intamplat sa iti doresti cu adevarat ceva anume si sa crezi cu convingere ca se va intampla acel lucru? S-a intamplat? De fiecare data? Toate dorintele pot deveni realitate si toate temerile pot fi spulberate! Frumos, dar este asa usor? Afla SECRETUL!"
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 minute (cu indicii), 75 minute (fara indicii)
  • Preturi: 65lei/persoana pentru 2 jucatori, 55 lei/persoana pentru 3 jucatori, 50lei/persoana pentru 4 jucatori, 45 lei/persoana 5-6 jucatori sau 1 leu/minut/persoana in varianta fara indicii (minim 3 persoane)
  • Adresa: Strada Popa Nan Nr. 13, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.roomsescape.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0726 978 379, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Mystery Rooms Escape: Journey, Enygma, Playground, Legacy, Conspiracy, Blue Cave, Heist, Garden, Maniac.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password